about

Leraar

Yoga is al jaren een vast onderdeel in mijn leven. Zonder twijfel heeft Yoga een heilzame werking op lichaam en geest. Iedere dag verkennen, oefenen en delen, elke dag is de ervaring weer anders, soms uitdagend en krachtig, soms rustig en kalm. Het zal wel afhangen van wat op dat moment het meest nodig is. In Yoga gaat het primair om het beleven en het onderzoeken van de ervaring in het nu. Dat kan in zowel fysieke oefeningen, in ademoefeningen of met meditatie. Ik heb veel geleerd in de afgelopen 15 jaren van fantastische yogi’s en leraren. Ik ben heel dankbaar voor hun voortdurende lessen, inspiratie en begeleiding.
Met veel plezier deel ik dit waardevolle levenscadeau met jou,
Ik hoop je te zien bij Yoga SuCasa.
Liefs, Wendy Manders

Intentie

Delen van het wonderlijke en waardevolle van Yoga met elkaar. Een plek creëren voor Yoga, een ruimte voor vreugde en plezier en om je lichaam te versterken of te ontspannen. Voel je goed zoals je bent, laat spanning of stress wegvallen, kom tot rust en geniet van de stilte die je in je hebt.
Je bent welkom zoals je bent.

Stijl

Onder ervaren begeleiding ontdek of herken je je gewoonten en beperkingen. Dit leidt tot een beoefening van Yoga die bij jou past. Check het lesrooster en neem contact op voor een een plek in de les.

Yoga Verken en observeer lichaam, adem en geest en ervaar balans, stilte en ontspanning. Een les is een combinatie van opwarmingsoefeningen, traditionele Yoga houdingen, ademtechnieken en meditatie.

Meditatie Oefen om in een staat van meditatie te zijn, ervaar de kracht en helderheid van geest, verminder je stress en ontdek dat de bron van je vreugde en energie vanbinnen is.

We bieden deze lessen ook aan InCompany.