SuCasa Coaching

Thuis bij jezelf

Alle gebeurtenissen in ons leven, zonder uitzondering, hebben geleid tot het leven dat we nu leiden.  Iedere gebeurtenis brengt ons tot iets nieuws, het leven is continue in verandering en het is niet te laat om:

  • Je stem te laten horen, zeggen wat belangrijk voor je is, zeggen wat je bedoelt;
  • Je hart te volgen, signalen oppikken en erop durven vertrouwen;
  • Je grenzen aan te geven, keuzes maken en verantwoordelijkheid nemen.

Ben je op het punt aangekomen om een aantal zaken aan te kijken en om een nieuwe richting in te slaan?

  • Je wilt dingen anders,
  • je komt erachter dat je je dromen niet hebt omgezet in werkelijkheid en
  • je wilt rust, balans, slaap, tijd voor jezelf in je dagelijkse leven.

Wat houdt je tegen? Wil je samen met mij onderzoeken wat je te doen hebt? Welke keuzes heb je te maken?

Is er een teveel of juist te weinig van iets, het evenwicht is zoek, je ‘echte ik’ is onderweg kwijtgeraakt? Herken je dit teveel aan ‘ werkdruk, sociale druk, verplichtingen, ongemak, overspanning, stress en twijfel’ of het te weinig hebben van ‘ tijd, vrije tijd, plezier, ontspanning, rust, slaap, tijd in de natuur en tijd voor reflectie’?

Wil je hier wat aan doen en heb je er genoeg van

Om niet te handelen?  Alle signalen staan op groen, als ik het nu niet doen, wanneer dan wel?

Om niet het vertrouwen te hebben in jezelf dat je het kunt of anders kunt doen? Ik weet wat ik kan, soms voelt het spannend en moet ik een stapje extra zetten. Alleen ik handel er niet naar.

Om ja te zeggen als je nee bedoelt? Ik weet en voel zelf heel goed wat het juiste is om te doen. Alleen ik zeg het niet.

Om naar de mening van anderen te luisteren terwijl je zelf weet wat goed voor je is? Ik ben niet alleen op de wereld, maar ik ben wel de enige die mijn eigen pad heeft te lopen.

Om uit te stellen wat nu gedaan moet worden? Nog even niet, eerst nog even dit/dat afmaken?

Wil jij een vrij leven,  in verbinding met je authentieke zelf, thuis bij jezelf?

Mijn hoogste goed is om in vrijheid te leven,  in verbinding met mijn authentieke zelf. Ik ben heel blij zodra ik merk dat jij je ‘thuisbasis’ weer begint te voelen, je eigen innerlijke kracht en balans weer paraat hebt en je weer doet wat bij je past en waar je blij van wordt. 

Een coachingstraject richt zich op het opnieuw verbinding voelen met jezelf, weten en voelen wie je bent, wat belangrijk is en wat niet en ook weer weten of voelen hoe je hiernaar kunt handelen.

Wil je meer informatie en een intakegesprek?   Als het klikt tussen ons en je voelt een ja, laten we dan een afspraak maken voor een persoonlijk coachingstraject op maat.

Stuur me een email en ik neem contact met je op voor een afspraak.  

Lieve groet, Wendy

Coaching contact