Yoga op maat (individu/kleine groep)

Hoe kan ik je van dienst zijn?

Beginnen met Yoga is niet moeilijk. Wil je niet helemaal op jezelf zijn aangewezen, dan begeleid ik je graag persoonlijk met de beginselen van Yoga en rekening houdend met je wensen en waar je behoefte aan hebt. Een focus op het lichamelijke, de ademhaling of de meditatie of een combinatie hiervan. 

Welke belangrijke principes van beweging zijn er? Dat kan ik je uitleggen aan de hand van je eigen asana beoefening of we ontwikkelen samen een complete Yoga-beoefening die bij je past.

Heb je interesse in waar Yoga vandaan komt, dan komt de Yogafilosofie ook aan bod.

Maak verbinding met de levensstroom, je levensenergie en kracht. Zeker als je energie niveau laag is, je stemming wisselend en jezelf uit evenwicht voelt zijn kunnen adem- en pranayama oefeningen helpen. Ik leg je enkele oefeningen uit en we kunnen gezamenlijk een dagelijkse routine voor je opzetten.

Wil je samen mediteren of een speciale co-meditatie ervaren, één meditatie helemaal gericht op jouw ervaring en waarneming en de verwelkoming van wat er is? Ik begeleid je hierin.

Zodra we weer live elkaar kunnen ontmoeten, zie ik je graag in levende lijve maar online kan nu al en is soms net zo handig (vanuit de comfortabele omgeving van je eigen huis, zonder reistijd verlies, op verschillende tijdstippen). Ik nodig je uit voor een ontmoeting via zoom of voor een wandeling in de natuur.   

We bepalen in onderling overleg een moment om samen te komen (live of via ZOOM)
Stuur me een bericht voor een nadere kennismaking of voor meer informatie.
individueel & groepstarief op maat
privé uurtarief € 75