iRest Yoga Nidra (per 30 sept ’21)

Niet 5 minuten geleden, niet over vijf minuten, maar nu!

Mediteren is niet anders dan verwelkomen, observeren en luisteren naar wat zich aan jou presenteert op dit moment. Niet vijf minuten geleden, niet morgen, maar nu. Met iRest Yoga Nidra wordt je begeleid hierin en leer je om te luisteren naar en te verwelkomen wat je waarneemt.

Je luistert en neemt waar met al je zintuigen, je bent je heel bewust van wat je voelt en wat jouw aandacht vraagt op dit moment, zonder de ballast van je verhaal of wat je verwacht/gelooft of hoe je bent geconditioneerd door al wat je hebt meegemaakt. Je leert dat alles verandert, ongeacht of je dit wel/niet wilt.

Het is een ontdekkingsreis door de verschilende lagen van bewustzijn en tevens een uitnodiging aan jou om weg te zakken in diepe ontspanning, en tegelijkertijd te observeren wat er is.

Je wordt begeleid door deze verschillende lagen van bewustzijn van grof naar fijn (lichaam, adem/energie, emotie, cognitie/wijsheid)

In vier lessen krijg je uitleg over de techniek, we oefenen, je krijgt geluidsopname om zelf te oefenen en er is gelegenheid voor het stellen van je vragen.

Extra bij deze cursus kun je een privé afspraak maken voor een één-op-één meditatie met Wendy.

Meld je aan hieronder in deze post om verzekerd te zijn van een plek in de studio.

tot gauw, Wendy

iRest Yoga Nidra
Inschrijving cursus

Ik meld me aan voor de iRest Yoga Nidra cursus die start op 30 sept voor: 145,00 €

Total

Donderdagavonden om kwart voor 8
30 sept
14 oktober
28 oktober
18 november ’21

Maak ook een afspraak voor een één-op-één meditatie / privé sessie met Wendy

€ 145