Balans in één dag | 27 juni ‘21

Thuis neem je misschien niet de tijd om even te gaan zitten, voor reflectie en rust. Hier, op dit prachtige groene landje ben je welkom om toe te geven aan waar je maar behoefte aan hebt. Met een juiste balans tussen in- en ontspanning.

IJkpunt

Balans in één dag staat in het teken van een juiste balans tussen in- en ontspanning. Deze dag is een ijkpunt voor je persoonlijke evenwicht.

Verplaatsing naar een natuurlijke en groene omgeving met tijd voor jezelf. Voelen waar je behoefte aan hebt. Weet je wel hoeveel effect de ademhaling heeft op je gemoed en je energie-niveau?  We zijn in een kleine groep en doen yoga-oefeningen voor evenwicht, stabiliteit en flexibiliteit. De innerlijke mens wordt gevoed met een lekkere plantaardige en versbereide lunch. 

Alles mag er zijn

in the midst of a chaotic world | is there not that which is always at peace | in the midst of ceaseless change | is there not that which is changeless | beyond all the self images | is there not the purest of the pure | perhaps in reality | there is perfection right now (from The mirage of separation by Billy Doyle)

Kom erachter of je lekker in je vel zit met de dingen die je doet, of je energie niveau op pijl is, of je (slaap)gewoontes ervoor zorgen dat je uitgerust aan een dag begint.

Uitgangspunt is dat alles er mag zijn, dat er niets mis is met je, dat moet worden gerepareerd.

Indicatief programma

Het programma is een combinatie van tijd en ruimte voor jezelf, yoga in de groep, lekker eten, meditatie en ‘adem’oefeningen voor meer balans in lichaam en geest. Aan het einde van de dag een Yoga nidra meditatie om hetgeen je ervaren hebt te integreren en mee naar huis te nemen.

De locatie is magisch en groen, bij mooi weer zijn we veel buiten, bij iets koeler weer is er binnen ruim plek. Het landje waar we naar toegaan ligt in Boskoop (ZH).

Balans in één dag
Aanmelden

Ik meld me aan voor Balans in één dag:: 125,00 €

Total

Zondag 27 juni '21 van half 10 - 5u
Stuur een bericht of bel me.
Prijs € 125