Het jaar afsluiten met iets nieuws!

7 dagen meditatie voor kerst

Zeven dagen voor kerst, iedere dag een half uur tijd reserveren hiervoor en je zult al gauw resultaat opmerken. Verwacht geen wonderen (een klein wonder, OK đŸ˜‰) , meditatie wordt makkelijker naarmate je vaker en ook langer zit. Echter, we kunnen alleen maar bij het begin beginnen.

Je hebt de eerste stap genomen en bent op deze pagina aanbeland. Hier komen de video/geluidsopnamen van de meditaties te staan, zodat je deze op een ander tijdstip nog een keer kunt afluisteren.

Misschien dat je je nog afvraagt waar je mee bezig bent? Je hebt het al zo druk, en er wordt zoveel van je gevraagd door alle mensen om je heen. Dus, het antwoord hierop is… even helemaal niets.

Om goed te beginnen:

  1. Schrijf de tijden en dagen in je agenda. Zondag 18 december tot 23 december, iedere avond om 20.15 uur en zaterdag 24 december om 12.00 uur.
  2. Heb je een intentie waarom je begint met meditatie en met deze cursus? Schrijf deze op of onthoudt ‘m in je hoofd.
  3. Kies een rustige ruimte in je huis met een aangename temperatuur waar je kunt zitten zonder gestoord te worden.
  4. De inrichting van je meditatieplek: mat, kussen, deken, ondersteuning voor je lichaam met kussens, een stoel  je niet op de grond kunt zitten) en je telefoon/laptop voor de Zoom sessie. 
  5. Zet je telefoon uit, TV uit, muziek uit in de ruimte waar je bent.  Het hoeft niet doodstil te zijn, geluiden van buiten, van je huisgenoten zullen er altijd zijn, en dat is ok.
  6. Kom op tijd, als je live meedoet.
  7. Communiceren met mij gaat het snelst via email (wm@yoga-sucasa.nl) of beter nog what’s app (06 42526861).

Veel stil plezier!

Wendy

Meld je nu aan

Eenmalige aanmelding
Product
Totaal

Heb je je al aangemeld? Klik dan hier om de videos te bekijken